FORGOT YOUR DETAILS?

Workshop Sieraden maken

 

Maak je eigen sieraad

Ben je op zoek naar een leuke creatieve activiteit bij jou thuis of op locatie? Wil je ook graag je eigen sieraden leren maken? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken, dit is een perfect idee voor een:

  • Vriendinnendag
  • Verjaardag
  • Vrijgezellenfeestje
  • Bedrijfsuitje
  • Kinderfeestje
  • Activiteit

Carlita’s Sieraden geeft workshops armbanden of halsketting maken. De workshop is geschikt voor iedereen van jong tot oud.

 

Wat kun je verwachten?

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de workshop leer je de basistechnieken voor het maken van een sieraad met elastisch of staaldraad.

Ik start met een korte introductie over de technieken en gereedschappen waarna we snel aan de slag gaan met het leukste onderdeel: het uitzoeken van je materiaal. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig om inspiratie op te doen. Daarna gaat iedereen aan de slag met zijn eigen ontwerp. Waar nodig help ik en geef daarbij tips en uitleg.

Voor de workshop breng ik voldoende gereedschap, benodigdheden en een uitgebreide collectie van kralen mee, er zit altijd wat tussen. Je hebt de keuze uit edelstenen, schelpkralen, glaskralen, zilveren of metalen onderdelen.

Na afloop ga je met een prachtig zelfgemaakt en uniek sieraad naar huis.

 

Hoeveel personen?

Al vanaf 4 personen kan een workshop geboekt worden. Het maximum is 15 deelnemers. Bij grotere groepen zal ik een assistent meebrengen.

 

Impressie

       

 

Kosten?

De kosten voor de workshop bedragen € 12,50 per persoon exclusief materiaal. De materiaalkosten zijn afhankelijk van de gekozen kralen en benodigdheden, voor een armband kun je rekening houden met een bedrag tussen € 5,00 – € 15,00.

 

Wat heb ik nodig?

Voor de workshop heb ik alleen een tafel nodig waar iedereen voldoende ruimte heeft om aan te werken.

Meer informatie of boeken?

Heb je zin gekregen in een gezellige workshop samen met vrienden of collega’s? Neem dan contact met me op via de contactpagina of bel op 06 – 502 463 72.

TOP