FORGOT YOUR DETAILS?

Hallo

Welkom bij Carlita’s Sieraden

 

Carlita’s Sieraden is het adres voor al je unieke en handgemaakte sieraden. Alle sieraden zijn door mij zelf, Carla Esman, ontworpen en gemaakt vanuit mijn atelier in Helmond. Exclusieve sieraden voor elke gelegenheid. Maak kennis met mijn collectie en de maker tijdens een private sieraden event, gezellig winkelen in een informele omgeving.

 

Collectie

Vanuit mijn atelier in Helmond werk ik met veel passie aan mijn eigen sieraden collectie. De collectie bestaat uit unica en kleine series. Hierdoor ben je verzekerd van exclusiviteit. De collectie is eigentijds maar tegelijk ook tijdloos. Sieraden van hoge kwaliteit waar je lang plezier van zult hebben en die zeker niet standaard zijn.

 

Sieraden in opdracht

Naast mijn eigen sieraden collectie maak ik veel sieraden in opdracht. Hierbij staan jouw wensen en ideeën centraal, samen bepalen we het ontwerp. Het resultaat is een uniek en persoonlijk sieraad. Misschien heb je nog oude sieraden liggen die je niet meer draagt, deze sieraden kan ik omsmelten waarna van het materiaal een nieuw sieraad naar eigen wens gemaakt kan worden.

Wil jij ook een persoonlijk en uniek sieraad? Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Nieuwsgierig? Klik hier !

 

Reparaties

Sieraden kunnen een dierbare herinnering hebben. In mijn eigen atelier kan ik reparaties van jouw dierbare sieraden uitvoeren.

Veel voorkomende reparaties
  • Herstellen van sluitingen of plaatsen van een nieuwe sluiting
  • Herstellen van gebroken sieraden
  • Vergroten en verkleinen van ringen
  • Polijsten en opknappen van sieraden

Neem voor de mogelijkheden contact met me op, stuur ook een foto mee zodat ik kan beoordelen wat de mogelijkheden zijn. De prijs is afhankelijk van de reparatie en zal ik vooraf met je communiceren.

 

Materialen

Voor mijn collecties gebruik ik alleen natuurlijke materialen zoals zilver, goud, edelstenen, schelp en materiaal dat door mij gesmeed is met de mokume gane techniek. Natuurlijke materialen leven en geven het sieraad warmte en persoonlijkheid.

De materialen worden door mij persoonlijk met veel zorg uitgezocht. Bij de selectie let ik voornamelijk op de kleur, vorm, kwaliteit en het gevoel dat een materiaal geeft.

De materialen bewerk ik met verschillende ambachtelijke edelsmeedtechnieken.

 

Private Sieraden Event

Het Private Sieraden Event is een exclusief shop event voor jou samen met je vrienden of familie. Het event vindt plaats bij jou thuis of een door jou uitgezochte locatie. Samen kunnen jullie in een vertrouwde omgeving de sieraden bekijken en passen. Vooraf zullen we samen bepalen hoe je invulling wilt geven aan de avond. Je bepaald zelf de duur van het Event.

 

Workshop sieraden maken

Ben je op zoek naar een leuke creatieve activiteit bij jou thuis of op locatie? Wil je ook graag je eigen sieraden leren maken? Denk dan eens aan een workshop sieraden maken, dit is een perfect idee voor een:

  • Vriendinnendag
  • Verjaardag
  • Vrijgezellenfeestje
  • Bedrijfsuitje
  • Kinderfeestje
  • Activiteit

Carlita’s Sieraden geeft workshops armbanden of halsketting maken. De workshop is geschikt voor iedereen van jong tot oud.

Direct naar de shop

TOP