FORGOT YOUR DETAILS?

Trends voorjaar & zomer 2018

Trends voorjaar & zomer 2018

 

De winter loopt tegen zijn einde en het voorjaar breekt bijna aan. Ik denk dat iedereen nu al wel de kriebels krijgt en alle winterse buien en kleuren beu is. Hoog tijd om vooruit te blikken en te kijken naar de trends van dit voorjaar en zomer. Hieronder heb ik vier sieraden trends voor je op een rij gezet.

Eigen identiteit

Steeds meer wordt gezocht naar producten die onderscheidend zijn en dicht bij onszelf staan. We willen liever één mooi sieraad dan veel “look a likes” van mindere kwaliteit en weinig creativiteit. Deze trend zet zich dit jaar door. Onze eigen stijl is belangrijk en we zoeken steeds meer naar unieke sieraden van natuurlijke materialen en motieven.

Layering

Ook deze trend blijft actueel in het voorjaar zomer van 2018. Hierbij worden minimalistische kettingen mooi met elkaar gecombineerd. Je kunt hierbij je eigen creativiteit los laten: Alles kan, een mix van verschillende lengtes en materialen.

Kleur is terug

Deze lente en zomer zijn multi-colored sieraden helemaal in. Mooie felle kleuren zoals rood, blauw, groen, oudroze maar ook bruin tinten zoals chocolade bruin en marmer kleuren. De bruintinten zijn mooi te combineren met de fellere kleuren. Wat dacht je van een mooie marmerkleur gecombineerd met geel- of rood tinten? Laat de zomer maar komen!

Opvallende oorhangers

Je oorbellen en oorringen mogen in 2018 gezien worden. Ook de oorsieraden mogen kleur hebben en de trend is zeker, hoe groter hoe beter!

Carlita’s Sieraden

 

Carlita’s Sieraden volgt zeker de trends maar belangrijk blijft het ontwerpen naar eigen identiteit. Voor inspiratie ben je natuurlijk welkom in de webshop. Wil je de collectie zelf bekijken boek dan een Private Sieraden Event, een exclusieve en gezellige shop avond met vrienden en/of familie. Op deze manier kun je in een ongedwongen sfeer de sieraden bezichtigen en passen.

TOP

Bedankt voor het bezoeken van Carlita’s Sieraden.

Mijn website is er voor jou en moet daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Wil jij feedback geven over jouw ervaring met mijn website? Geef je respons via het contactformulier.

Als beloning ontvang je een kortingsbon van 10% voor je volgende aankoop.

Contactformulier

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)