FORGOT YOUR DETAILS?

Zilveren Ring, opdracht
Ring zilver & mokume gane, opdracht
Ring, zilver & mokume gane, opdracht
Ring zilver-mokume gane, opdracht
Koningsketting, opdracht
Ring zilver, citrien in railzetting
Ring, zilver-mokume gane
Zilveren enkelband koningsketting, opdracht

 


Sieraden op maat laten maken


De sieraden in de shop zijn in een standaard maat beschikbaar. Wil je net een andere lengte voor je armband of collier, neem in dat geval contact met me op via het contactformulier. Beschrijf hier de gewenste aanpassing zo goed mogelijk. In de meeste gevallen kan de aanpassing kosteloos gedaan worden, dit is afhankelijk van de gevraagde aanpassing. Dit laat ik altijd vooraf aan je weten. 

 


Sieraden in opdracht


Ik werk ook in opdracht. De mogelijkheid bestaat om een collier of oorbellen te laten maken die past bij de sieraden uit de winkel. Of misschien wil je een sieraad met een andere kleurstelling of edelstenen. Dit is mogelijk als de voorraad van de kralen dit toelaat of de kralen na te bestellen zijn. Omdat ik met natuurlijke materialen werk kan de kleur en afmeting afwijken. Je kunt via het contactformulier aangeven wat je wenst, ik zal vervolgens contact me je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De zilveren en mokume gane sieraden maak ik voornamelijk in opdracht. Dit betekend dat het sieraad in opdracht individueel wordt gemaakt. Dit helemaal naar eigen wens en idee. Het voordeel van een sieraad in opdracht is dat je zelf veel invloed hebt op het ontwerp en materiaal dat gebruikt wordt. Daardoor wordt het sieraad niet alleen uniek maar ook heel persoonlijk.

 

 

Contactformulier

TOP

Bedankt voor het bezoeken van Carlita’s Sieraden.

Mijn website is er voor jou en moet daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Wil jij feedback geven over jouw ervaring met mijn website? Geef je respons via het contactformulier.

Als beloning ontvang je een kortingsbon van 10% voor je volgende aankoop.

Contactformulier