FORGOT YOUR DETAILS?

Zilveren Ring, opdracht
Ring zilver & mokume gane, opdracht
Ring, zilver & mokume gane, opdracht
Ring zilver-mokume gane, opdracht
Koningsketting, opdracht
Ring zilver, citrien in railzetting
Ring, zilver-mokume gane
Enkelbandje koningsketting
Zilveren enkelband koningsketting, opdracht
Roodgoud / zilveren ring met diamant

 


Sieraden op maat laten maken


De sieraden in de shop zijn in een standaard maat beschikbaar. Wil je net een andere lengte voor je armband of collier, neem in dat geval contact met me op via het contactformulier. Beschrijf hier de gewenste aanpassing zo goed mogelijk. In de meeste gevallen kan de aanpassing kosteloos gedaan worden, dit is afhankelijk van de gevraagde aanpassing. Dit laat ik altijd vooraf aan je weten. 

 


Sieraden in opdracht


Ik werk ook in opdracht. De mogelijkheid bestaat om een collier of oorbellen te laten maken die past bij de sieraden uit de winkel. Of misschien wil je een sieraad met een andere kleurstelling of edelstenen. Dit is mogelijk als de voorraad van de kralen dit toelaat of de kralen na te bestellen zijn. Omdat ik met natuurlijke materialen werk kan de kleur en afmeting afwijken. Je kunt via het contactformulier aangeven wat je wenst, ik zal vervolgens contact me je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De zilveren en mokume gane sieraden maak ik voornamelijk in opdracht. Hierbij staan jouw wensen en ideeën centraal, samen bepalen we het ontwerp. Het resultaat is een uniek en persoonlijk sieraad. Misschien heb je nog oude sieraden liggen die je niet meer draagt, deze sieraden kan ik omsmelten waarna van het materiaal een nieuw sieraad naar eigen wens gemaakt kan worden.

 

 

Contactformulier

TOP