FORGOT YOUR DETAILS?

Private Sieraden Event

Private Sieraden Event

Sieraden kopen doe je vaak met emotie. Deze emotie krijg je niet alleen bij het zien van sieraden in een webshop maar zeker zo belangrijk is het “aanraken en zelf kunnen zien hoe het sieraad staat en aanvoelt”.

Het is daarom belangrijk voor mij om in contact te staan met mijn klanten, op deze manier kan ik meer achtergrond informatie geven over de materialen en technieken en vragen te beantwoorden. Op deze manier probeer ik te bereiken dat de sieraden meer gaan leven. Het contact wil ik tot stand laten komen door regelmatig deel te nemen aan kunstmarkten en daarnaast een Private Sieraden Event aan te bieden.

 

Wat is een Private Sieraden Event

Het Private Sieraden Event is een exclusief shop event voor jou samen met je vrienden of familie. Het event vindt plaats bij jou thuis of een door jou uitgezochte locatie. Samen kunnen jullie in een vertrouwde omgeving de sieraden bekijken en passen. Vooraf zullen we samen bepalen hoe je invulling wilt geven aan de avond. Je bepaald zelf de duur van het Event.

Tip: Je kunt de “wenslijst” gebruiken om vooraf favoriete modellen te selecteren zodat ik deze die avond mee kan brengen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Private Sieraden Event kun je in een informele omgeving kennis maken met mijn collectie. Je kunt vragen stellen en advies vragen. De avond start met een korte introductie en daarna kan er gezellig gewinkeld worden. Ik breng voldoende sieraden uit mijn collectie mee zodat jullie de keuze kunnen maken uit een gevarieerd aanbod. Misschien is je aankoop wel een cadeau, in dat geval pak ik het sieraad mooi voor je in.

De aankopen kunnen contact afgerekend worden maar pinnen is ook mogelijk.

 

Wat heb ik nodig?

Voor de avond heb ik een tafel nodig waar ik mijn collectie mooi kan presenteren en natuurlijk een aantal gezellige gasten.

 

Voor de gastvrouw

Ik zou het erg leuk vinden als je mij uitnodigt om een Private Sieraden Event bij jouw thuis te mogen organiseren. Als bedankje voor de organisatie krijgt de gastvrouw korting op de collectie, de korting is 10% van de totale omzet en mag op aankopen uit de hele collectie ingezet worden.

 

Boek nu een exclusief Private Sieraden Event

Heb je zin gekregen in een gezellige shop avond samen met vrienden of familie? Neem dan contact met me op via de contactpagina of bel op 06 – 502 463 72.

Contactformulier

TOP