FORGOT YOUR DETAILS?

Annuleren & ruilen

Herroepingsrecht ruilen of retourneren van je bestelling 

Het kan gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, dan is het mogelijk om de aankopen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retour te sturen. Een uitzondering hierop zijn in opdracht gemaakte sieraden. Als je de goederen retour wilt sturen stuur dan zo spoedig een retour verzoek naar info@carlitassieraden.nl

Om een terugbetaling te ontvangen moeten de producten in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat zijn. Nieuw en ongebruikt betekent dat er geen vlekken of krassen op het artikel zitten en dat het artikel geen parfum- of rookgeur heeft, kortom geen gebruikssporen heeft. Let op: items die zijn beschadigd door het dragen of passen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan, zodra de producten in goede orde ontvangen zijn maken wij het aankoopbedrag + gemaakte verzendkosten aan je over.

Ruilen

Wil je de aankoop ruilen voor een ander sieraad? Dit is uiteraard mogelijk, neem in dat geval contact op via info@carlitassieraden.nl. Als je de bestelling wilt aanpassen dan komen de verzendkosten voor eigen rekening.

 

 

TOP

Bedankt voor het bezoeken van Carlita’s Sieraden.

Mijn website is er voor jou en moet daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn.

Wil jij feedback geven over jouw ervaring met mijn website? Geef je respons via het contactformulier.

Als beloning ontvang je een kortingsbon van 10% voor je volgende aankoop.

Contactformulier